Президентът по-скоро отговаря, отколкото воюва с някого. Във властта наблюдаваме,

...
 
Президентът по-скоро отговаря, отколкото воюва с някого. Във властта наблюдаваме,
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Президентът играе Черният Петър

 

„ Президентът по-скоро дава отговор, в сравнение с води война с някого. Във властта следим, че трима съперници се съюзиха. Така действа все по-добре кабинетът. Кой е опозицията? Кой е неприятният? Костадинов е доста дребен. Президентът играе Черният Петър. Радев е набутан в ролята на съпротива, поради съюзяването на съперниците в лицето на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. “ Това съобщи социологът Андрей Райчев в ефира на bTV.

„ Когато се карат Румен Радев и Кирил Петков това е спор сред един милион против половин милион души. 60% мислят това, което споделя Радев – 20% мислят това, което държавното управление приказва. Разцеплението е в българския народ. Има едно дълбочинно разединение в България, което се ускорява “, уточни той.

„ Ние стоим върху дъска над един ров, в края на която дъската стои Бойко Борисов. Г-н Гешев отнесе всичко, а Борисов е крепителят на стабилността. Не виждам ГЕРБ да губи. Политическа партия беше формула на обединяване, а стана една партия, която се долепи до Демократична България. В България има един милион души, които се чудят за кой да гласоподават, само че те не са евентуални гласоподаватели на Политическа партия “, сподели още Райчев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР